Zusterbedrijven van Aquafarm

Viskwekerij St.Pieter Viskwekerij Xavier Vandeput

Prijslijst

Directe toegang
tot onze prijslijst

Bedrijfsprofiel Aquafarm

Aquafarm koiIn 1980 begonnen de gebroeders Bijnens met de bouw van een viskwekerij te Langerlo, Genk. Op een niet alledaagse locatie: de terreinen rond de elektriciteitscentrale.

Een nochtans voor de hand liggende keuze: de constante aanvoer van koelwater met temperaturen rond de 20°C, en dit gedurende het gehele jaar, winter en zomer. En wanneer u weet dat de meeste zoetwatervissen vanaf 16°C beginnen met voedsel op te nemen, kan u zich wellicht voorstellen dat er met dit systeem snel vele jaren worden gewonnen op de oude manier van viskweken, nl. in natuurlijke vijvers.

Ook qua soorten werd er overgeschakeld op de tegenwoordig populaire hobbyvissen, vooral de koï-karpers en de goudkarpers. De steeds grotere groep hobby-tuin-vijver-enthousiasten weet de kwekerij te vinden om een keuze te maken uit het ruime aanbod en de diversiteit in ouderdom, afmeting en kleur.

U kunt terecht op onze kwekerij in de periode van 1 april t/m 30 september, van maandag t/m zaterdag vanaf 09.00h tot 16.00h. U hoeft geen afspraak te maken voor een bezoek aan onze installaties in Genk.

Wij kunnen ook leveren met aangepast transport.

Wij maken graag een offerte voor het leveren en uitzetten van grote partijen zoetwatervis op beken, rivieren en vijvers ten behoeve van sportvissers en/of intercommunales.

Alle licenties voor import en export.

Manager: Dominiek Bijnens.